Miksi jokaisen kirjoittajan kannattaa blogata?

Blogia voi kirjoittaa monin eri tavoin. Blogissa voit opettaa, innostaa, kannustaa, inspiroida ja viihdyttää lukijaasi. Blogin tapa kannattaa pohtia sinun itsesi näkökulmasta ja siitä, mitä haluat blogilla saavuttaa.

Jos blogisi tarkoitus on markkinoida sinua hauskana kirjoittajana, silloin blogitekstitkin ovat hauskoja! Jos taas haluat opettaa muita, opeta myös blogissa!

Oma blogini on opettamista, kannustamista ja inspirointia. Haluan innostaa kirjoittajia ja yrittäjiä kirjoittamaan ja hyödyntämään digiaikaa sekä työssä että vapaa-ajalla. Tämän vuoksi myös oma blogi kattaa opetusta, kannustusta ja inspiraatiota.

Miten sinä bloggaat?


Miksi jokaisen kirjoittajan kannattaa blogata?

Blogin kirjoittaminen on samalla harjoittelua

Kirjoittamista usein “venytetään” sopivaan hetkeen ja odotetaan “eläkepäiviä” tai sitä hetkeä kun on aikaa kirjoittaa. Blogin pitäminen on hyvää harjoittelua kirjoittamiselle.

Kun kirjoitat paljon pieniä blogitekstejä, aloitat usein. Kirjoittamisessa on aina vaikeinta kirjoittamisen aloittaminen. Kun lähdet rennosti bloggaamaan etkä stressaa siitä, se on hyvää harjoittelua kaikkeen kirjoittamiseen! 🙂

Löydät lisää ideoita

Mitä enemmän kirjoitat, sen enemmän keksit lisää ideoita. Jos kirjoitat fiktiota, sinunkin kannattaa blogata! Mitä enemmän kirjoitat erilaisia asioita, sen enemmän keksit myös ratkaisuja pitkiin tarinoihisi.

Löydät inspiraation

Jos sinun pitäisi tänään kirjoittaa, mutta et pääse kirjoittamisen fiilikseen, silloin kannattaa kirjoittaa lyhyt blogiteksti. Kun olet aloittanut tällä, voit siirtyä kohti tämän päivän projektiasi.

Markkinoit blogin avulla

Samalla kun harjoittelet, keräät ideoita ja löydät inspiraatiota blogista, markkinoit samalla itseäsi ja tekstejäsi. Blogi on hyvä kanava markkinoida kirjoja ja muita tekstejä jo ennakkoon ennen kuin olet saanut projektisi edes valmiiksi.

Muista myös hyötykäyttää blogia!

Jokainen sana ja lause, jonka kirjoitat on sinun. Tietysti jos kirjoitat asiakkaalle, tekijänoikeudet siirtyvät hänelle. Mutta jos kirjoitat omaa blogia ja muita tekstejä itseäsi varten, voit hyötykäyttää näitä monin eri tavoin.

Esimerkiksi:

  • sosiaalisen median julkaisuja
  • sähköpostimarkkinointiin viestejä
  • e-kirjoja
  • oppaita
  • kursseja
  • jne.

Miten blogata lempeästi itseäsi kuunnellen?

Lempeää Bloggaamista kurssilla autan sinua bloggaamaan lempeästi silloin kun et halua bloggaamisesta tylsää arkista rutiinia. Luo bloggaamisesta hauska ja mukava tapa kirjoittaa ilman stressiä. ❤️😍👌

Hyppää mukaan luomaan omanlainen blogi. <3

Lempeää Bloggaamista

 

About Hanna Siltamäki

Hanna auttaa sinua kirjoittamaan ja tienaamaan rahaa kirjoittamalla. Blogissaan Hanna käsittelee erilaisia tapoja tienata kirjoittamisella sekä auttaa sinua aloittamaan kirjoittamisen. Mikäli haluat henkilökohtaista apua, voit ottaa yhteyttä Hannaan.
Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This