Luovana yrittäjänä pitäisi olla koko ajan “luova”. Koko ajan pitäisi olla inspiraatio päällä ja tehdä, tehdä ja tehdä. Aina se kuitenkaan ei ole mahdollista.

Kirjoittaminen on ollut aina lähellä sydäntäni. Olen aina tiennyt, että haluan tienata sillä. En kuitenkaan koskaan halunnut siitä tehdä “pakkoa”. Halusin pitää sen hauskana ja luovana osana yritystäni.

Tämä johti siihen, että perinteinen “bloggaa joka viikko” -ajattelu ei sopinut omaan luonteeseeni. Aloin vähitellen luoda omanlaista tapaa blogata. Tästä seurasi se, että tuotin tekstiä enemmän kuin koskaan vain sen vuoksi kun muutin ajatteluani. Haluan auttaa sinua, luova yrittäjä, löytämään saman ajattelutavan. <3

Miten siis olla luova yrittäjä omalla aikataululla?

Yrityksen perusta kuntoon

Silloin kun sinulla on yrityksen perusta kunnossa, voit olla luova omaan tahtiin. Sinun ei tarvitse kirjoittaa joka päivä blogia, markkinoida joka päivä vaan ne tapahtuu automaattisesti.

Kirjoita silloin kun sinulla on inspiraatio

Usein kun yritän pakottaa itseäni kirjoittamaan, tekstiä ei synny. Mutta sitten kun teen jotain ihan muuta, inspiraatio iskee ja yllättäen tekstiä syntyykin 1 000 sanaa puolessa tunnissa.

Ikivihreä auttaa sinua kun sinulla ei ole inspiraatiota

Silloin kun sinulla on “inspiraatio hukassa”, silloin ikivihreä ajattelu auttaa sinua eteenpäin. Olet blogannut jo, hyödynnä niitä jatkossakin! Jaa vanha teksti sosiaalisessa mediassa uudestaan. <3


Eikö sinulla luovuus kuki? Ahdistaako tekniikka etkä tiedä mitä tehdä?

Anna minun auttaa sinua. <3 Tehdään yhdessä yrityksesi automaatiot ja perustat kuntoon. <3

Näin minä voin auttaa sinua…