Kauan sitten lähtiessäni yrittäjäksi minulle kerrottiin, että minun pitää keskittyä vain yhteen asiaan, jotta voisin menestyä. Yritin, yritin ja yritin. Aina kun keksityin yhteen asiaan, mielessäni kimpoili miljoona muuta bisness-ideaa, jota voisin tehdä.

Halusin toteuttaa ne kaikki. Heti. En odottaa, jotta yksi yritys tulisi “päätökseen”.

Mikään niistä ei koskaan voi tulla täydellisesti päätökseen, sillä sitähän pitäisi tehdä koko ajan. Se on työtä…

Pelkäsin mahdollisuuksien menettämistä.

Pelkäsin, että tämä idea ei kannata, joten siirryin seuraavaan…

Jossain vaiheessa luin artikkelin, jossa kerrottiin “multi-talented” kirjoittajista. He olivat kirjoittajia, joille yksi aihe ei riittänyt. Kun heidät yritettiin purkittaa yhteen aiheeseen, heidän luovuutensa katosi.

Tunsin siitä itseni.

Minä olin multi-passion-yrittäjä.

Oletko sinä multi-passion-yrittäjä?

Ja sitten tapahtui jotain ihmeellistä…

Heti kun annoin itselleni LUVAN kirjoittaa mitä halusin kirjoittaa, kaikki palaset alkoi loksahdella paikoilleen. En ollut enää purkissa oleva Hanna, olin multi-passion-yrittäjä.

Samalla koko yrityksen uudistaminen lähti käyntiin ja siitä seurasi se, että lähdin pohtimaan myös keinoja, jossa voisin olla minä ilman että kukaan rajaisi minua mihinkään muottiin.

Siitä lähti kotisivujen uudistaminen, tuotteiden ja palveluiden uudistaminen, ihan kaikki…

Loin yrityksen, joka sisälsi nämä kaikki ainekset, josta minut oli tehty. Tunsin olevani vihdoin vapaa tekemään mitä halusin. TÄMÄ oli se yritys, josta minun ei tarvinnut enää “hyppiä” pois, sillä se oli juuri sitä, mitä olin.


Oletko sinä multi-passion-yrittäjä? Etkö ehdi tehdä yksin kaikkea?

Minäkin olen multi-passion-ihminen. <3 Rakastan monia eri asioita ja haluaisin auttaa jokaisessa asiassa. Oletko sinäkin samanlainen?

Voin auttaa sinua olemaan juuri sellainen kuin olet. <3 Multi-passion. <3

Näin minä voin auttaa sinua…