Tarvitseeko yrityksesi apua toimistotöissä?
Haluatko yrittäjähenkisen,
digimarkkinoinnista ja sisällöntuotannosta
kiinnostuneen työntekijän?

Olen auttanut lukuisia yrittäjiä hyödyntämään digiaikaa, kotisivuja ja verkkokauppoja.

Olen luonut digituotteita, verkkokauppoja sekä kirjoittanut hakukoneoptimoituja sisältöjä niin sosiaaliseen mediaan kuin kotisivuille ja verkkokauppaankin.

Mikäli tarvitset apua yrityksesi kanssa, ota yhteyttä!

Hanna Siltamäki

[email protected]

 

Asun Seinäjoen Ylistarossa, joten työpaikka voi sijaita noin 30 km säteellä Seinäjoelta. Voin myös mahdollisuuksien mukaan ottaa vastaan etätyötä.

Työkokemus

 • Yrittäjä / Virtuaaliassistentti
 • Freelancer / sisällöntuottaja, virtuaaliassistentti
 • Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (tekstinkäsittelijä)
 • Johan Oy (verkkokaupan ylläpitäjä)
 • Kaks’ Kättä työpaja (toimistotyöntekijä)
 • sekä lukuisia muita toimistotöitä mm. valokuvaamo, tilitoimisto, koulu

Koulutus

 • Merkonomi (2007)
 • Osastonsihteeri + sihteerin ammattitutkinto (2008)
 • Osittainen taloushallinnon ammattitutkinto (2011)
 • Sanataideohjaajakoulutus (2013)
 • Some- ja verkkokauppakoulutus (2017)

Loin tämän sivun työnhakuani varten. Kokosin tähän tärkeimpiä asioita, jotka tulevan työnantajani on hyvä tietää minusta ja osaamisestani.

Mikäli kiinnostuit, voit ottaa yhteyttä sähköpostilla: [email protected]

Sisällöntuotanto

Kirjoitan hakukoneystävällisiä blogitekstejä sekä muita sisältöjä. Kirjoitan sosiaaliseen mediaan ja sähköpostiin julkaisuja ja viestejä.

Kotisivut ja verkkokaupat

Hallitsen kotisivujen luonnin sekä ylläpidon. Olen ylläpitänyt ja luonut verkkokauppoja.

Sähköpostimarkkinointi

Onko yritykselläsi jo oma sähköpostilista? Autan sinua luomaan automaatioita ja viestejä listallesi. Autan sinua myös luomaan liidimagneetteja, joiden avulla saat listallesi liidejä.

Sosiaalinen media

Sosiaalinen media muuttuu koko ajan. Pidän ammattitaitoani yllä päivittäin. Hallitsen niin Instagramin, Pinterestin, Facebookin kuin Youtuben ja Twitterinkin.

Olethan jo testannut myös Pinterestiä tuomaan liikennettä sivuillesi tai verkkokauppaasi?

Digituotteet (e-kirjat, verkkokurssit, oppaat, affiliate-markkinointi)

Asiakkaani ovat koostuneet lähinnä digiyrittäjistä eli yrittäjistä, joiden liiketoiminta on sisältänyt verkkokursseja tai muita digituotteita. Olen auttanut heitä markkinoinnissa, sisällöntuotannossa sekä verkkokurssien teossa ja verkkokurssialustojen luonnissa.

Mikäli sinä haaveilet omista digituotteista tai ehkä affiliate-markkinoinnin hyödyntämisestä osana verkkokauppaasi, voin auttaa sinua siinä.

Tekstinkäsittely

Olen ollut sairaalassa tekstinkäsittelijänä sekä puhtaaksikirjoittanut asiakkaiden töitä.

Instagram-portfolio

Päivitän omaa mini-blogiani Instagramissa nimimerkillä @assarihanna.

Palautteita

“Hanna opetti minulle kotisivujen ulkoasuun (teemaan) liittyviä perusjuttuja ja pari muutakin kikkaa kädestä pitäen yksityiskohtaisesti. Jos olisin näitä tarpeellisia toimenpiteitä lähtenyt selvittelemään itse, olisi aikaa kulunut huomattavasti enemmän. Sen sijaan, että olisin seikkaillut itse googlettelemassa mahdollisia ratkaisuja, kerroin Hannalle ongelmani ja kävimme yhdessä läpi juuri ne kompastuskivet, jotka työtäni sillä hetkellä hidastivat.”

 

“Hannan kanssa yhteistyöni alkoi uuden verkkosivun perustamisesta, johon toivoin myös verkkokauppaa. Hanna rakensi sivuston ja kaupan kädenkäänteessä. Hän kuunteli ja nappasi kiinni toiveista nopeasti ja tehokkaasti. Hanna laittoi myös blogin toimintaan ja huolehti julkaisut sekä blogiin että Instagramiin. Kaikki sujui vaivattomasti, selkeästi ja sujuvasti. Voin lämpimästi suositella Hannaa virtuaaliassistentiksi kun oma taito ja aika ei riitä. Kiitos Hanna.”

 

“Yhteistyö Hannan kanssa sujuu erinomaisesti. Hanna on ammattitaitoinen sisällöntuottaja, joka kuuntelee asiakasta ja pitää kiinni sovituista aikatauluista. Hanna työskentelee joustavasti ja on valmis muokkaamaan sisältöä muutosehdotusten mukaan. Hannan raikas ja iloinen tyyli palvella asiakkaita, saa hymyn huulille joka kerta.”

 

“Hanna…. Hanna, Hanna, Hanna… Sanat ei riitä kuvailemaan sitä, mitä sinä olet tuonut elämääni.
Unelma siitä, että vien yritystäni vieläkin enemmän automatisoidumpaan suuntaan ja siitä, että yritystoimintani pyörii 24/7, otti tapaamisellamme ei vain kaksi askelta eteenpäin, vaan kunnon harppauksen. Kymmeniä askelia eteenpäin.
Hannan intohimo sosiaaliseen mediaan ja miten saat kaiken pyörimään siellä automaattisesti, ilman että minä roikun siellä tunnista toiseen yrittäen “somettaa” ja keksi miten saan minkäkin palikan toimimaan, pelasti minut.
Itse en ole somettamisen mestari. Se on minusta hirvee aikasyöppö. Mutta se, että asiat voi oikeasti laittaa automaattiseksi SOMEEN ja useampaan kanavaan, on vastaus mun rukouksiin. Nyt miun ei tarvitse opetella jokaisen kanavan kiekuiroita, keksiä miten homma pelaa, vaan miulla on ihminen joka osaa kaiken tämän! Hannan rauhallisuus tuo minulle rauhallisuutta. Opetus on selkeää. Minun ei todellakaan tarvitse esittää tietäväni mitään, koska Hannan kanssa saa luvan olla “osaamaton”. Ja se on ihanaa.
Kiitos Hanna, kun tuot nämä opit meille!”

 

“Sain WordPressiin liittyen erinomaista ja todella nopeaa apua! Suosittelen ehdottomasti! :)”

 

“Kiitos, Hanna, kaikista inspiroivista teksteistäsi 💕 Sain juuri tehtyä ensimmäisen e-kirjani, joka perustuu omakohtaisiin kokemuksiini. 😃”