Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Suomen henkilötietolaki (523/1999),

10 § Sähköisen viestinnän tietosuojalaki (917/2014)

Rekisterin ylläpitäjä

Virtuaaliassistentti Hanna Siltamäki
Y-tunnus: 2847234-1
Heikkolantie 61
61430 Isorehto

Rekisterin yhteyshenkilö

Hanna Siltamäki, [email protected]

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilötietolain §19 mukainen asiakasrekisteri
Digituotteistajat (sähköpostilista)

Rekisteriin liittyvät sivustot

https://www.hannasiltamaki.fi/

Rekisterin tarkoitus

Rekisteri koostuu yllä mainittujen sivustojen, maksuttomien oppaiden tilaamisen sekä erilaisten tuotteiden ja palvelujen ostamisen kautta postituslistalle liittyneistä tai liitetyistä henkilöistä. Rekisterin henkilötietoja käytetään yhteydenpitoon sähköpostilistalla oleviin henkilöihin sekä yrityksen ja asiakkaiden välisen asiakassuhteen hallintaan ja ylläpitoon.

Henkilöille tiedotetaan sivustojen uutisista ja ajankohtaisista tapahtumista henkilötietolain mukaisesti. Henkilö hyväksyy, että yritys lähettää sähköpostin välityksellä myös suoramarkkinointi-, suoramainonta-, mielipide-, markkinointitutkimusmateriaalia ja/tai muihin näihin rinnastettaviin osoitteellisiin lähetyksiin.

Rekisterin sisältö

Rekisteriin kerätään seuraavia tietoja: Etunimi, Sukunimi ja Sähköpostiosoite. Postilistalle liittynyt voi milloin tahansa poistaa tietonsa rekisteristä kussakin kirjeessä mainitun linkin kautta. Linkki on joko englanninkielinen (unsubscribe) tai suomenkielinen (poistu listalta).

Henkilö saattaa olla mukana useammalla sähköpostilistalla, jonka johdosta viestejä ja materiaaleja saatetaan silti lähettää.

Henkilötietojen luovuttaminen

Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta sivustojen ulkopuolelle markkinointi,- myynti-, mielipide- tai markkinatutkimustarkoituksiin. Henkilötietoja voidaan kuitenkin luovuttaa Suomen lakien mukaisesti viranomaisille niin pyydettäessä. Rekisteri on tallennettu tietojärjestelmään ja ne on suojattu ja sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin.

Henkilötietoja luovutetaan kuitenkin tarvittaville yhteistyökumppaneille esim. tilitoimistolle. Katso lisää otsikon “salassapito” alta.

Salassapito

Hanna Siltamäki on tehnyt yhteistyökumppaneiden kanssa salassapitosopimuksen, joka takaa henkilötietojen suojauksen. Näitä tahoja ovat esimerkiksi tilitoimisto.

Rekisterin tietolähteet

Henkilötiedot saadaan, kun henkilö liittyy Digituotteistajat-listalle, lataa jonkin maksuttoman oppaan tai muun ilmaisen ladattavan tiedoston, päivittää omia tietojaan, ostaa verkkosivujen kautta jonkin yrityksen tuotteen, liittyy ilmaisiin haasteisiin, kilpailuihin tai arvontoihin.

Rekisterin suojaus

Rekisteriin sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettu käyttämään vain ennalta määrätyt yrityksen työntekijät ja/tai yhteistyökumppanit.

Tarkastusoikeus

Suomarkkinointirekisterissä olevalla henkilöllä on henkilötietolain 26§ mukaisesti oikeus tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella Virtuaaliassistentti Hanna Siltamäki, Heikkolantie 61, 61430 Isorehto.

Tarkastuspyynnössä tulee olla maininta, että pyyntö koskee Virtuaaliassistentti Hanna Siltamäki asiakasrekisterin rekisteritietoja.

Yritys ei tarkista jäsenen antamien henkilötietojen oikeellisuutta.  Jäsen voi muuttaa, täydentää ja poistaa asiakastietojaan jokaisen sähköpostin lopussa olevien linkkien kautta. Palvelun käyttöä koskevat tiedot eivät ole jäsenten käytettävissä. Rekisterin ylläpitoon tarvittavat tiedot poistetaan jäsenen tunnistetiedoista sen jälkeen, kun niiden säilyttäminen ei ole enää tarpeellista.

Linkit kolmansien osapuolien verkkosivuille

E-kirjat, verkkovalmennukset, maksuttomat oppaat, muut materiaalit sekä sähköpostit voivat sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Linkitetyt verkkosivustot eivät ole yrityksen hallinnassa, eikä se vastaa kolmansien osapuolten verkkosivustojen sisällöstä tai verkkosivustojen sisältämistä linkeistä.

Jos henkilö siirtyy linkitetylle verkkosivustolle, hänen tulee tutustua kyseisen verkkosivuston yksityisyydensuojaperiaatteisiin, evästeiden keruutietoihin ja muihin sovellettaviin käyttöehtoihin itse. Osa linkeistä voi olla ns. affiliate-linkkejä, joiden kautta yritys saa myyntipriovisioita.

Kumppanuusmarkkinointi

Jotkin linkit saattavat johdaa kumppanuustuotteisiin tai -palveluihin. Linkkien klikkaus ei aiheuta kuluja klikkaajalle ennen kuin hän itse ostaa jotain. Jos linkin klikannut ostaa jotain, saa Hanna Siltamäki komission myynnistä.

Evästeet

Yritys kerää tietoja sivustoilla vierailevilta henkilöiltä. Tietoja käytetään liiketoiminnan kehittämiseen sekä mainosten kohdentamiseen. Muut verkkosivustot, joille mahdollisia linkkejä on, keräävät ja hyödyntävät evästeitä heidän tarpeidensa mukaan.

Henkilön tulee itse hyväksyä jokaisen sivuston evästeet itse. Mikäli henkilö ei hyväksy, että hänestä kerätään tietoja, kyseisen sivuston käyttö tulee välittömästi lopettaa.

Lisätietoja

Rekisteriin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä sähköpostilla [email protected]

Rekisteriseloste ja tietosuoja päivitetty 15.5.2018.

 

Digituotteen Suunnittelupohja

Tarvitsetko apua digituotteen suunnitteluun?

Tässä suunnittelupohja, jonka avulla helpotat uuden digituotteen sisältöä ja tulevaa markkinointia.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Kiitos liittymisestäsi. Tarkista sähköpostisi!

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This