Suosittelemiani ohjelmia ja sovelluksia

Kokoan tälle sivulle erilaisia hyödyllisiä ohjelmia, sovelluksia, kursseja ja kirjoja, joita itse hyödynnän digituotteiden ideoinnissa, suunnittelussa, toteutuksessa sekä markkinoinnissa.

Ohjelmat ja sovellukset

Google Drive

Google Drive on kätevä paikka kirjoittaa blogitekstejä matkalla ollessa. Siellä voi luoda tekstitiedostoja, taulukoita, kansioita ja myös jakaa näitä helposti yhteistyökumppanien kanssa.

Google Keep

Google Keep pitää muistiinpanot järjestyksessä ja sinne on kätevä tehdä erilaisia listoja. Voit tehdä vaikka kauppalistan ja jakaa sen puolisosi kanssa. Näin et koskaan enää kadota kauppalistaasi!

Trello

Trellon avulla voit laatia myös listoja ja ideoida blogitekstejäsi. Trellon luetteloita voit jakaa myös ystäväsi kanssa.

Tailwind

Tailwind on kätevä ajastusohjelma Pinterestin ajastusta varten. Tailwind tarjoaa mahdollisuuden jakaa blogitekstejä myös Tribeissä, joissa ihmiset jakavat toistensa blogitekstejä ja saavat siten enemmän yleisöä omille teksteilleen.

Divi

Divi on WordPressille teema. Tai oikeastaan Divin ostaessa saat satoja teemoja! 🙂 Sen avulla luot sivusi helposti ilman koodaamista. <3

Zoner

Onko sinulla vielä ollenkaan kotisivuja? Zonerin kautta onnistuu helposti! 🙂 Zonerissa on suomalainen asiakaspalvelu sekä voit halutessasi ostaa kotisivujen päivityksen samasta paikasta.

Smarterqueue

Smarterqueue on paras sosiaalisen median ajastusohjelma mitä tiedän! Sen avulla hyödynnät ikivihreät some-julkaisut ja voit luoda paljon julkaisuja kerralla. Smarterqueue on täydellinen vaihtoehto jos ylläpidät omaa Facebook-ryhmääsi. <3

 

 

 

** Osa tällä sivulla olevista linkeistä on affiliate-linkkejä. Ostamalla tuotteen affiliate-linkin kautta, saan pienehkön provision. Linkin klikkaaminen ei kuitenkaan aiheuta sinulle kuluja eikä minulle tuloja, joten voit rauhassa vierailla sivulla ja miettiä ostopäätöstäsi niin pitkään kuin haluat.

Suosittelen vain niitä tuotteita, joita olen itse testannut, käyttänyt ja todennut toimiviksi. Älä koskaan osta tuotetta, jos et ole varma, että siitä on sinulle apua tai et ole varma auttaako se sinua saavuttamaan tavoitteesi.**