Virtuaaliassistentti Hanna Siltamäki

Hei kirjoittaja!

Ihanaa kun saavuit sivuilleni.

Haluan auttaa sinua kohti kirjoittamisen tavoitteitasi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, voit ottaa minuun yhteyttä.

Tarina minusta

Kirjoittaminen lähti itsellä jo lapsena. Leikit, tarinat ja näytelmät olivat sydäntä lähellä. Pian tarinoihin otin mukaan myös tietokoneet. Opettelin itse käyttämään tietokonetta ja matkalla valmistuin niin merkonomiksi kuin sihteeriksikin. Samalla opiskelin itseni myös sanataideohjaajaksi.

Aloitin yrittäjyyden sisällöntuottajana ja virtuaaliassistenttina. Tein kotisivuja, verkkokauppoja, loin digituotteita, ylläpidin sosiaalista mediaa ja markkinoin. Tietokoneet veivät minut mukanaan ja unohdin kirjoittamisen.

Jossain vaiheessa huomasin kirjoittamisen unohtuneen. Samalla tunsin suurta tarvetta auttaa ENEMMÄN. Lähdin valmentamaan ja ohjaamaan kirjoittajia sanataideohjaajana. <3 Samalla autan kirjoittajia kirjoittamaan myös uraa ajatellen. <3 Kirjoittaminen voi olla osa omaa yritystä, työtä tai vaikka pieni sivutoiminen yritys. <3

Tämä sivu on lopputulos koko elämästäni. Kirjoittamisesta ja tietokoneiden tutkimisesta. Haluan auttaa sinua matkalla kohti sinun kirjoittamisen tavoitteita. Haluan kannustaa, innostaa ja ohjata sinua kirjoittamisen polullasi.

Autan sinua kirjoittamaan, luomaan tarinoita, tuotteita, uraa ja markkinoimaan kirjoituksiasi. Autan sinua myös kirjoittamaan vapaa-ajallasi vaikka olisit kiireinen. Kirjoittaminen on koko elämän pituinen matka. Matka itseesi, tarinoihin sekä omaan osaamiseesi.

Kirjoitetaan yhdessä. <3

Tarina blogistani

Blogi on kirjoittamista. Se on yksi parhaista tavoista auttaa sinua. Kirjoitan blogia kirjoittajaa ajatellen, sinua ajatellen.

Blogista löydät kirjoittamiseen liittyviä blogitekstejä sekä miten kirjoittamisesta voi luoda uraa ja toteuttaa omia unelmiaan.

Blogin tarkoitus on myös innostaa ja inspiroida sinua myös silloin kun kirjoittaminen ei suju tai aika ei riitä.

Mikäli sinulla on pulmia kirjoittamisen suhteen, voit ottaa yhteyttä jos kaipaat henkilökohtaista apua.

Olen täällä sinua varten. <3

Ihania kirjoitushetkiä!

<3 Hanna

 

Mitä asiakkaani ovat sanoneet?

Hanna opetti minulle kotisivujen ulkoasuun (teemaan) liittyviä perusjuttuja ja pari muutakin kikkaa kädestä pitäen yksityiskohtaisesti. Jos olisin näitä tarpeellisia toimenpiteitä lähtenyt selvittelemään itse, olisi aikaa kulunut huomattavasti enemmän. Sen sijaan, että olisin seikkaillut itse googlettelemassa mahdollisia ratkaisuja, kerroin Hannalle ongelmani ja kävimme yhdessä läpi juuri ne kompastuskivet, jotka työtäni sillä hetkellä hidastivat. Katja Kesti

Lisensoitu ravintovalmentaja, personal trainer

Hanna.... Hanna, Hanna, Hanna...
Sanat ei riitä kuvailemaan sitä, mitä sinä olet tuonut elämääni.
Unelma siitä, että vien yritystäni vieläkin enemmän automatisoidumpaan suuntaan ja siitä, että yritystoimintani pyörii 24/7, otti tapaamisellamme ei vain kaksi askelta eteenpäin, vaan kunnon harppauksen. Kymmeniä askelia eteenpäin.
Hannan intohimo sosiaaliseen mediaan ja miten saat kaiken pyörimään siellä automaattisesti, ilman että minä roikun siellä tunnista toiseen yrittäen "somettaa" ja keksi miten saan minkäkin palikan toimimaan, pelasti minut.
Itse en ole somettamisen mestari. Se on minusta hirvee aikasyöppö. Mutta se, että asiat voi oikeasti laittaa automaattiseksi SOMEEN ja useampaan kanavaan, on vastaus mun rukouksiin. Nyt miun ei tarvitse opetella jokaisen kanavan kiekuiroita, keksiä miten homma pelaa, vaan miulla on ihminen joka osaa kaiken tämän! Hannan rauhallisuus tuo minulle rauhallisuutta. Opetus on selkeää. Minun ei todellakaan tarvitse esittää tietäväni mitään, koska Hannan kanssa saa luvan olla "osaamaton". Ja se on ihanaa.
Kiitos Hanna, kun tuot nämä opit meille!

Minna Haverinen

Spiritual Business Coach

Pin It on Pinterest

Share This