Tervetuloa Kirjoittamisen Verkkokauppaani!

Virtuaaliassistentti Hanna Siltamäki

Ihanaa kun saavuit sivuilleni.

Minä ja kirjoittamisen verkkokauppa

Lapsena kuljin pienen kirjan kanssa luonnossa ja kirjoitin sinne omia muistiinpanoja. Ystävieni kanssa loimme näytelmiä ja leikimme niitä. Kotona minulla oli vanha kirjoituskone ahkerassa käytössä. Lopulta meille ilmestyi tietokone. Rakastuin. ❤️ 

Tutkin tietokonetta, sen sisältöä ja ohjelmia itsekseni. Vuosien kuluessa suoritin sihteerin ammattitutkinnon ja merkonomin opinnot.

Silloin tapasin merkittävän henkilön elämässäni ja sain hänestä ystävän, jonka kanssa kävimme sanataideohjaaja koulutuksen sekä haaveilimme yhdessä yrittäjyydestä.

Lopulta päätin, että nyt on minun hetkeni ja perustin yritykseni. Ensin tein töitä ammattini pohjalta virtuaaliassistenttina, mutta työ oli vain osittain minua itseäni. Tuntui kuin jotain puuttuisi.

Poikani esikoulun myötä aloimme harjoitella sanoja ja tajusin kirjoittamisen jääneen elämästäni kokonaan pois. Ystäväni kanssa jutellen löysin idean kirjoittamisen verkkokauppaan ja nyt olen minä. Vihdoin. ❤️💎

Kirjoittamisen verkkokaupan merkitys?

Haluan auttaa muita kirjoittajia hyödyntämään enemmän sanoja, harjoituksia ja tietokoneita kirjoittamisen tukena. Haluan innostaa ja kannustaa niin yrittäjiä, äitejä kuin lapsiakin kirjoittamaan.

 

Miten voin auttaa sinua?

Suunnittelen kursseja ja oppaita yrittäjille ja kirjoittajille. Näiden tuotteiden tarkoituksena on auttaa sinua kirjoittamaan sekä hyödyntämään kirjoittamisen lahjaa omassa yrityksessäsi.

Tällä hetkellä parhaita tuotteitani ovat:

  • Trellon minikurssi: minikurssilla esittelen sinulle Trelloa ja miten voit hyödyntää sitä niin työssä kuin vapaa-ajallasi. Käyn läpi kaikki ominaisuudet sekä näytän esimerkkejä esimerkiksi blogin julkaisukalenterista, reseptiarkistosta sekä projektinhallinnasta. Trello pitää huolen myös monista erilaisista kirjoitusprojekteistasi. Löydät kaiken samasta paikkaa eikä sinun tarvitse enää etsiä muistiinpanoja miljoonien papereiden seasta!
  • Kirjoita parempia tuotekuvauksia -opas: opas sisältää keinoja, jonka avulla parannat verkkokauppasi tuotekuvausten laatua. Tuotekuvauksen on tarkoitus INNOSTAA ostamaan eikä vain luetella pelkästään tuotteen mittoja ja ominaisuuksia.
  • Kiireisen yrittäjän digituote: tämä opas auttaa yrittäjää luomaan digituotteita kun hänellä on käytössään vain rajoitetusti aikaa!
  • Pinterest-kurssi: Kurssin avulla voit ottaa kaiken hyödyn Pinterestistä. Tiesitkö, että Pinterest voi tuoda liikennettä blogiisi ja kotisivuihisi? Sen avulla inspiroidut ja suunnittelet asioita. Pinterest-kurssi auttaa sinut alkuun ja kerron sinulle kaiken tarpeellisen Pinterestistä. Kirjoittajana voit hyödyntää Pinterestiä ideoidessasi tarinoita tai markkinoidessa omia kirjoituksiasi.

 

Verkkokaupan lisäksi olen julkaissut myös muutamia e-kirjoja, jotka ovat ostettavissa eri kirjakaupoista. Nämä e-kirjat käsittelevät luovaa kirjoittamista, mutta hyödyntävät samalla myös yrittäjiä. Näiden on tarkoitus saada kynäsi liikkeelle ja sinut kirjoittamaan. Kirjoittamisen aloittaminen on aina hyvä juttu olit sitten yrittäjä tai et!

Löydät listan e-kirjoistani täältä.

Mistä bloggaan?

Blogissa käsittelen sekä yrittäjyyttä että kirjoittamista. Kaikki kirjoittaminen hyödyntää kaikkea kirjoittamista. Yrittäjänä saat päiväkirjasta ja tarinoista inspiraatiota yrityksen sisällöntuotantoon. Sisällöntuotannosta voi tulla ideoita tarinoille!

Kirjoittamisen lisäksi blogini käsittelee myös yrittäjyyttä ja miten kirjoittamisella voi tienata ja luoda itsellesi oman yrityksen.

Hyödynnä kirjoittamista monin eri tavoin

Kun olet oppinut löytämään oman kipinän kirjoittamiseen, on aika hyödyntää sitä. Teksti taipuu moneksi: päiväkirja, tarina, novelli, runo, rakkauskirje… Blogiteksti, mainos, some päivitys, sähköposti, e-kirja, verkkokurssi, palvelu…. Autan sinua matkallasi hyödyntämään sanojen voimaa niin työssä kuin vapaa-ajallasi.

 

Älä jää yksin

Ja koska matka ilman ystäviä ja tukea on todella yksinäistä, loin meille kaikille oman Facebook-ryhmän. Digituotteistajat-ryhmä on tarkoitettu kirjoittajille tai yrittäjille, jotka haaveilevat ja toteuttavat omaa unelmaansa. Menestytään yhdessä. <3

Ihania kirjoitushetkiä! <3

Hanna 

Mitä asiakkaani ovat sanoneet?

 

Hanna opetti minulle kotisivujen ulkoasuun (teemaan) liittyviä perusjuttuja ja pari muutakin kikkaa kädestä pitäen yksityiskohtaisesti. Jos olisin näitä tarpeellisia toimenpiteitä lähtenyt selvittelemään itse, olisi aikaa kulunut huomattavasti enemmän. Sen sijaan, että olisin seikkaillut itse googlettelemassa mahdollisia ratkaisuja, kerroin Hannalle ongelmani ja kävimme yhdessä läpi juuri ne kompastuskivet, jotka työtäni sillä hetkellä hidastivat. Katja Kesti

Lisensoitu ravintovalmentaja, personal trainer

Hanna.... Hanna, Hanna, Hanna...
Sanat ei riitä kuvailemaan sitä, mitä sinä olet tuonut elämääni.
Unelma siitä, että vien yritystäni vieläkin enemmän automatisoidumpaan suuntaan ja siitä, että yritystoimintani pyörii 24/7, otti tapaamisellamme ei vain kaksi askelta eteenpäin, vaan kunnon harppauksen. Kymmeniä askelia eteenpäin.
Hannan intohimo sosiaaliseen mediaan ja miten saat kaiken pyörimään siellä automaattisesti, ilman että minä roikun siellä tunnista toiseen yrittäen "somettaa" ja keksi miten saan minkäkin palikan toimimaan, pelasti minut.
Itse en ole somettamisen mestari. Se on minusta hirvee aikasyöppö. Mutta se, että asiat voi oikeasti laittaa automaattiseksi SOMEEN ja useampaan kanavaan, on vastaus mun rukouksiin. Nyt miun ei tarvitse opetella jokaisen kanavan kiekuiroita, keksiä miten homma pelaa, vaan miulla on ihminen joka osaa kaiken tämän! Hannan rauhallisuus tuo minulle rauhallisuutta. Opetus on selkeää. Minun ei todellakaan tarvitse esittää tietäväni mitään, koska Hannan kanssa saa luvan olla "osaamaton". Ja se on ihanaa.
Kiitos Hanna, kun tuot nämä opit meille!

Minna Haverinen

Spiritual Business Coach

Digituotteen Suunnittelupohja

Tarvitsetko apua digituotteen suunnitteluun?

Tässä suunnittelupohja, jonka avulla helpotat uuden digituotteen sisältöä ja tulevaa markkinointia.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Kiitos liittymisestäsi. Tarkista sähköpostisi!

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This