Tervetuloa sivuilleni!

Virtuaaliassistentti Hanna Siltamäki

Ihanaa kun saavuit sivuilleni. Nyt sinua varmasti kiinnostaa kuka tämän kaiken takana on? 🙂

Olen Hanna Siltamäki, digivalmentaja ja sanataideohjaaja. Olen kasvanut kirjoittamisen ja tietokoneiden parissa. Yhdistän nämä kaksi intohimoani tässä sivustossa.

Olen auttanut kirjoittajia löytämään sanoja tarinoilleen. Olen auttanut yrittäjiä löytämään itselleen sopivia digiratkaisuja ja luomaan kotisivuja ja blogeja verkkoon. Olen auttanut digituotteiden luonnissa sekä verkkokauppojen ja kurssialustojen teossa. Olen puhtaaksikirjoittanut tekstejä ja kirjoittanut sisältöjä.

Halusin luoda sivuston, jossa sekä kirjoittajien että yrittäjien on hyvä olla. Kirjoittaminen ja tietokoneet auttavat ihmisiä monin eri tavoin ja se on tämän sivuston sydän. Autan sinua löytämään sanat ja hyödyntämään niitä niin työssä kuin vapaa-ajallakin.

 

Miksi kirjoitan blogia?

Haluan auttaa ihmisiä kirjoittamaan ja hyödyntämään tietokoneita jokapäiväisessä elämässä. Sanoilla voi saavuttaa mitä vain ja kun käyttää tietokoneita oikein hyödykseen, unelmista voi tulla totta! Verkko mahdollistaa tosi paljon ja voit luoda itsellesi sen avulla vaikka mitä! Kirjoittamalla voit luoda itsellesi oman yrityksen tai löytää elämästäsi uusia asioita. Kirjoittaminen voi rauhoittaa ja antaa elämälle tilaa. Kirjoittamalla ideoit, suunnittelet ja toteutat. Toteutat unelmia!

Miten voin auttaa sinua?

Suunnittelen kursseja ja oppaita yrittäjille ja kirjoittajille. Näiden tuotteiden tarkoituksena on auttaa sinua kirjoittamaan sekä hyödyntämään kirjoittamisen lahjaa omassa yrityksessäsi.

Tällä hetkellä parhaita tuotteitani ovat:

  • Trellon minikurssi: minikurssilla esittelen sinulle Trelloa ja miten voit hyödyntää sitä niin työssä kuin vapaa-ajallasi. Käyn läpi kaikki ominaisuudet sekä näytän esimerkkejä esimerkiksi blogin julkaisukalenterista, reseptiarkistosta sekä projektinhallinnasta. Trello pitää huolen myös monista erilaisista kirjoitusprojekteistasi. Löydät kaiken samasta paikkaa eikä sinun tarvitse enää etsiä muistiinpanoja miljoonien papereiden seasta!
  • Kirjoita parempia tuotekuvauksia -opas: opas sisältää keinoja, jonka avulla parannat verkkokauppasi tuotekuvausten laatua. Tuotekuvauksen on tarkoitus INNOSTAA ostamaan eikä vain luetella pelkästään tuotteen mittoja ja ominaisuuksia.
  • Kiireisen yrittäjän digituote: tämä opas auttaa yrittäjää luomaan digituotteita kun hänellä on käytössään vain rajoitetusti aikaa!
  • Pinterest-kurssi: Kurssin avulla voit ottaa kaiken hyödyn Pinterestistä. Tiesitkö, että Pinterest voi tuoda liikennettä blogiisi ja kotisivuihisi? Sen avulla inspiroidut ja suunnittelet asioita. Pinterest-kurssi auttaa sinut alkuun ja kerron sinulle kaiken tarpeellisen Pinterestistä. Kirjoittajana voit hyödyntää Pinterestiä ideoidessasi tarinoita tai markkinoidessa omia kirjoituksiasi.

 

Verkkokaupan lisäksi olen julkaissut myös muutamia e-kirjoja, jotka ovat ostettavissa eri kirjakaupoista. Nämä e-kirjat käsittelevät luovaa kirjoittamista, mutta hyödyntävät samalla myös yrittäjiä. Näiden on tarkoitus saada kynäsi liikkeelle ja sinut kirjoittamaan. Kirjoittamisen aloittaminen on aina hyvä juttu olit sitten yrittäjä tai et!

Löydät listan e-kirjoistani täältä.

Mistä bloggaan?

Blogissa käsittelen sekä yrittäjyyttä että kirjoittamista. Kaikki kirjoittaminen hyödyntää kaikkea kirjoittamista. Yrittäjänä saat päiväkirjasta ja tarinoista inspiraatiota yrityksen sisällöntuotantoon. Sisällöntuotannosta voi tulla ideoita tarinoille!

Kirjoittamisen lisäksi blogini käsittelee myös yrittäjyyttä ja miten kirjoittamisella voi tienata ja luoda itsellesi oman yrityksen.

Hyödynnä kirjoittamista monin eri tavoin

Kun olet oppinut löytämään oman kipinän kirjoittamiseen, on aika hyödyntää sitä. Teksti taipuu moneksi: päiväkirja, tarina, novelli, runo, rakkauskirje… Blogiteksti, mainos, some päivitys, sähköposti, e-kirja, verkkokurssi, palvelu…. Autan sinua matkallasi hyödyntämään sanojen voimaa niin työssä kuin vapaa-ajallasi.

 

Ei vielä kotisivuja, ei vielä blogia…

Mutta mitä jos sinulla ei ole edes vielä kotisivuja tai omaa blogia? Autan sinua myös suunnittelemaan kotisivut, jotka tuntuvat sinulta. Luot sellaisen ympäristön, jossa itse viihdyt. <3 Oman kotipesäsi, oman digitoimistosi nettiin. <3

Sinä olet nyt minun omassani. Hyödynnän pinkkiä, valkoista ja mustaa, sillä yhdessä ne ovat minun voimavärejäni. Ne tuovat iloa ja inspiraatiota elämääni.

Mikä väri innostaa sinua? Millainen on unelmien kotisivusi?

 Itse hyödynnän Divi-teemaa,
jonka avulla voi helposti muuttaa WordPress-kotisivut
juuri sellaiseksi kuin itse haluan. <3
(***)

 Mikäli sinulla ei vielä ole omaa domainia tai kotisivuja, voit ostaa ne Zonerin kautta. Omat kotisivuni ovat Zonerissa myös ja heillä toimii hyvin asiakaspalvelu. <3 (***)

 

Kotisivujen luonnin askeleet:

  1. päätä nimi domainille
  2. osta se
  3. asenna WordPress
  4. osta Divi
  5. asenna Divi
  6. Luo itsellesi sivut <3

Älä jää yksin

Ja koska matka ilman ystäviä ja tukea on todella yksinäistä, loin meille kaikille oman Facebook-ryhmän. Digituotteistajat-ryhmä on tarkoitettu kirjoittajille tai yrittäjille, jotka haaveilevat ja toteuttavat omaa unelmaansa. Menestytään yhdessä. <3

Digihalauksin <3

Hanna

 

(***) Tämä sivu sisältää affiliate-linkkejä. Klikkaamalla niitä, se ei aiheuta sinulle kuluja. Mutta jos ostat sen kautta, saan siitä pienen korvauksen. En kuitenkaan koskaan suosittele mitään sellaista, jota en itse ole testannut tai käytä. Sivulla olevien linkkien avulla voit aloittaa oman matkasi kohti omia, ihania kotisivujasi. <3

 

Mitä asiakkaani ovat sanoneet?

 

Hanna opetti minulle kotisivujen ulkoasuun (teemaan) liittyviä perusjuttuja ja pari muutakin kikkaa kädestä pitäen yksityiskohtaisesti. Jos olisin näitä tarpeellisia toimenpiteitä lähtenyt selvittelemään itse, olisi aikaa kulunut huomattavasti enemmän. Sen sijaan, että olisin seikkaillut itse googlettelemassa mahdollisia ratkaisuja, kerroin Hannalle ongelmani ja kävimme yhdessä läpi juuri ne kompastuskivet, jotka työtäni sillä hetkellä hidastivat. Katja Kesti

Lisensoitu ravintovalmentaja, personal trainer

Hanna.... Hanna, Hanna, Hanna...
Sanat ei riitä kuvailemaan sitä, mitä sinä olet tuonut elämääni.
Unelma siitä, että vien yritystäni vieläkin enemmän automatisoidumpaan suuntaan ja siitä, että yritystoimintani pyörii 24/7, otti tapaamisellamme ei vain kaksi askelta eteenpäin, vaan kunnon harppauksen. Kymmeniä askelia eteenpäin.
Hannan intohimo sosiaaliseen mediaan ja miten saat kaiken pyörimään siellä automaattisesti, ilman että minä roikun siellä tunnista toiseen yrittäen "somettaa" ja keksi miten saan minkäkin palikan toimimaan, pelasti minut.
Itse en ole somettamisen mestari. Se on minusta hirvee aikasyöppö. Mutta se, että asiat voi oikeasti laittaa automaattiseksi SOMEEN ja useampaan kanavaan, on vastaus mun rukouksiin. Nyt miun ei tarvitse opetella jokaisen kanavan kiekuiroita, keksiä miten homma pelaa, vaan miulla on ihminen joka osaa kaiken tämän! Hannan rauhallisuus tuo minulle rauhallisuutta. Opetus on selkeää. Minun ei todellakaan tarvitse esittää tietäväni mitään, koska Hannan kanssa saa luvan olla "osaamaton". Ja se on ihanaa.
Kiitos Hanna, kun tuot nämä opit meille!

Minna Haverinen

Spiritual Business Coach

Digituotteen Suunnittelupohja

Tarvitsetko apua digituotteen suunnitteluun?

Tässä suunnittelupohja, jonka avulla helpotat uuden digituotteen sisältöä ja tulevaa markkinointia.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Kiitos liittymisestäsi. Tarkista sähköpostisi!

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This