Valitse sivu

Virtuaaliohjaus

Valitettavasti tuote ei ole enää saatavilla! Kurkkaa kuitenkin e-kirjat. 🙂

Virtuaaliohjaus tapahtuu sähköpostin välityksellä. Kun olet ostanut sopivan paketin itsellesi, lähetä minulle ensimmäinen sähköposti osoitteeseen: [email protected]

Sähköpostin otsikoksi laita: Virtuaaliohjaus

Sähköpostiin kirjoitat kaiken tarpeellisen, joka minun pitää tietää, jotta voin auttaa sinua kyseisessä asiassa. Vastaan sähköpostiin 2-3 arkipäivän kuluessa.

 

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Kuvaus

Mikä on Virtuaaliohjaus?

Virtuaaliohjauksessa voin auttaa sinua henkilökohtaisesti valitsemastasi aiheesta. Virtuaaliohjauksen sähköpostit sisältävät max. 30 minuutin oman työajan mittaisesti vastauksia. Mikäli sinulla on laaja aihe, suosittelen ostamaan joko isomman paketin tai kysymällä minulta laajempaa kokonaisuutta.

Virtuaaliohjauksessa annan ohjeita ja vinkkejä, joiden avulla voit itse lähteä tekemään asioita eteenpäin. En voi kuitenkaan sinun puolestasi päättää mitään, mutta voin kertoa sinulle erilaisista vaihtoehdoista. Sinulla on oma vapaus valita millaisen seuraavan askeleen teet elämässäsi tai yrityksessäsi.

Mitä virtuaaliohjaus ei ole?

Virtuaaliohjaus ei ole palautteen antoa teksteistä. Virtuaaliohjauksen tarkoituksena on antaa työvälineitä, ideoita ja vinkkejä kirjoitusharrastuksen tai työhön liittyvän kirjoittamisen tukemiseen. Virtuaaliohjauksessa en anna äidinkielellistä ohjausta vaan ohjaan luovia menetelmiä hyödyntäen.

Miksi sähköpostin välityksellä?

Sähköpostin avulla pysähdyt miettimään tilannettasi. Sähköpostilla kirjoittaessa sinulla on mahdollisuus sanoa juuri ne sanat, jotka saattaisivat unohtua puhelimessa puhuessa. Sähköpostilla viestittely on KIRJOITTAMISTA. Se parantaa kirjoitustaitoasi sekä voi innostaa ja inspiroida sinua jatkamaan kirjoittamista.

Lue lisää sähköpostilla valmentamisesta täältä!

Miten voin auttaa sinua?

Mikäli sinulla on kotisivuihin, verkkokauppaan, digituotteisiin tai kirjoittamiseen liittyviä ongelmia, voin auttaa sinua.

Samoin jos haaveilet omasta aika- ja paikkariippumattomasta työstä, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle, voin auttaa sinua löytämään oman ensimmäisen askeleesi.

Voin auttaa sinua jos haaveilet esim.

  • omista digituotteista (e-kirjat, kurssit, oppaat…)
  • työstä kirjoittamalla
  • virtuaaliassistentin työstä
  • sisällöntuottajan työstä
  • omasta digituotteiden / palveluiden verkkokaupasta

Lisätiedot

Paketti

1 sähköposti, 2 sähköpostia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Virtuaaliohjaus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest